YOGA WORKSHOPS

Handstående-mekanik

Att lära sig stå på händer kan ta många år, men vet du hur och vad du behöver träna på så hjälper du kroppen på traven.

Jag jobbar mycket med kroppskontakt och hur du lär dig få kontroll över dina muskler och din kropp som helhet.

 

I denna workshop bryter vi ned handståendet i mindre delar, för att sedan sätta ihop dem igen. Vi jobbar på ett lekfullt sätt med olika styrkedrills och tekniska övningar som hjälper dig förstå din kropp upp och ned. 

Lek med armbalanser

När du börjar med armbalanser bör du ha en grund inom yoga eller annan träning. Armbalanser handlar om att vara lekfull och våga utmana sig själv. 

 

Det handlar om att undersöka gravitation, balans, och kroppskontroll på nya sätt. Och det handlar om att våga tro på det som känns omöjligt. Och framför allt handlar det om att ha roligt!

 

Funktionell flexibilitet

Flexibilitet och stabilitet lever i en tät symbios med varandra, där för mycket av det ena eller det andra skapar en obalans. Medan stelhet håller dig tillbaka, behövs styrka och stabilitet för att bära upp din mjukhet.


I denna workshop får din styrka och din flexibilitet mötas i en vacker dans med andetaget. Det är en lekfull workshop i rörelse, där kärlek och förståelse för kroppen alltid är i fokus.

Kroppsstyrka

Styrka för mig handlar inte om vad du klarar eller inte klarar. Styrkan är subtil. I samma sekund som du vill ge upp, när du tror att du inte klarar mer, men fortsätter lite, lite till, i den magiska sekunden blommar din sanna styrka upp. Den blommar från djupet av din kärna.

 

Att bygga funktionell styrka handlar om att få alla dina muskler att samspela, som en enhet. Det handlar om att hitta ett sätt att kommunicera med din kropp på ett djupare plan. Att hitta styrkan i att våga tro. 

 

Boka en workshop

Mina workshops är vanligtvis två timmar långa, men kan i vissa fall anpassas beroende på önskemål. Jag mixar teori och praktik i en skön blandning, för att alla ska få bästa möjliga förståelse för det vi gör.

Är du privatperson kan du be din studio/gym boka in en eller flera workshops.

 

LISA HOLMLUND

Yogalärare

 

Med daglig yoga och asana praktisering sedan 2013.

200 h YTT med Bodhi Yoga Academy 2017.

 

Kontakta mig

 

Email: lisa@lisaholmlund.se

Instagram: lisaholmlund

 

Copyright @ All Rights Reserved