YOGA

RETREAT

Program


Torsdag 30/5

16.45 Välkommen och info

17.00-19.00 Yoga med Lisa

19.30 Middag


Fredag 31/5

7.00-9.00 Yoga med Lisa

9.15 Frukost

11.00-13.00 Feng Shui med Sandra

13.15 Lunch

Tid för egen tid och reflektion

17.00-18.30 Lugn yoga med Sandra

19.00 Middag


Lördag 1/6

7.00-9.00 Yoga med Lisa

9.15 Frukost

11.00-13.00 Workshop med Lisa

13.15 Lunch

Tid för egen tid och reflektion

14.30-16.00 Lugn yoga med Sandra

16.30-19.00 Bastuflotte i norrländsk vildmark

19.30 Middag


Söndag

7.00-9.00 Yoga med Lisa

9.15 Frukost och avslutning


*med reservation för eventuella ändringar

Yoga retreat i Jokkmokk

30 Maj - 2 Juni 2019


Vill du transformeras, likt fjärilen som tar sina första vingslag? Vill du skifta form med naturen, som byter årstid? Vill du släppa taget om det som varit och våga lita på det som kommer? 


Just i den tiden när våren ska gå över till sommar. När knopparna slår ut och livet ska explodera i sin fulla symfoni. När puppan ska spräckas, och larven förvandlas till fjäril. När tiden för transformering, tiden för ett skifte, en förändring är här. Just när maj går över i juni, ovanför polcirkeln, där luften är friskare och tiden går långsammare. Där och då har vi en helg bortom det vanliga, ett yogaretreat i Jokkmokk!


Denna helg handlar om att du ska kunna släppa taget om det som håller dig tillbaka. Den handlar om kärlek till dig själv, den du är och din kropp. Den här helgen handlar om att få stanna upp, och att få hitta läkning i stillhet men också i rörelse.


Det enda du behöver göra är att släppa alla förväntningar, vara öppen för det som kommer till dig under helgen och våga lita på processen.


Förutom massa underbar och djupgående yoga kommer Sandra lära dig hur du skapar magi med Feng Shui, och Lisa kommer köra en spännande och lekfull workshop. Dessutom kommer vi åka med en bastuflotte rakt ut på en sjö i den norrländska vildmarken, där du kan hoppa i och kyla ner dig i iskallt, renande vårvatten för att sedan landa i en het, välgörande bastu. Det blir en helg långt utöver det vanliga!Lärare


Sandra Cerboni. 

Yogalärare och personlig tränare som driver Vicino träningsstudio i Jokkmokk sedan 2011. 

Vicino Yoga är Hatha yoga med inspiration från olika yogastilar, utan för mycket pekpinnar och med din intention i fokus.

Sandra är också utbildad i den kinesiska läran Feng shui och hjälper företag och privatpersoner att finna mer balans och harmoni genom ändamålsenlig inredning. 

Läs mer om Sandra på http://vicino.se 


Lisa Holmlund.

Yogalärare som har sin grund i Vinyasa yoga. Hon älskar att experimentera med funktionella, lekfulla flöden. Hennes klasser är utforskande, flödande och ger dig en möjlighet att på ett kärleksfullt och intelligent sätt utforska styrka, balans och rörlighet. Samtidigt ligger mycket av hennes fokus på att lära sig landa i sin kropp och vara närvarande, både i rörelse och stillhet. Hennes klasser grundar sig alltid i kärlek till sig själv.

Läs mer om Lisa på http://lisaholmlund.se Investering


Del i dubbelrum, 4800 sek

Enkelrum, 5400 sek


I priset ingår all yoga och alla aktiviteter, ljuvlig vegetarisk frukost, lunch och middag, samt boende på stillsamma Wilma Hostel, vår lilla oas där vi bor helt för oss själva. Wilma är beläget ett stenkast från sjön Talvatis där det finns underbara promenadstigar genom vacker urskog. Du får även en liten goodiebag från det lokala, ekologiska märket Care of Gerd. Allt är ordnat, det enda du behöver tänka på är dig själv!


Om du har annat boende, men vill vara med på yogan, aktiviteterna och den ljuvliga maten, 3000 sek

Om du bara vill delta i yogan samt aktiviteter, 2000 sek


För bokning och information kontakta Sandra, sandra@vicino.se


Detta retreat är för alla nivåer, vare sig du vill kickstarta din yogaresa, eller om du har yogat i många år. 


Vi längtar efter att få träffa dig!

Har du frågor kring detta retreat?

 
 
 

LISA HOLMLUND

Yogalärare

 

Med daglig yoga och asana praktisering sedan 2013.

200 h YTT med Bodhi Yoga Academy 2017.

 

Kontakta mig

 

Email: lisa@lisaholmlund.se

Instagram: lisaholmlund

 

Copyright @ All Rights Reserved